Texten är skriven under förutsättningen, att kloner är lika verkliga och mänskliga, som alla andra människor. Dom växer och åldras också lika långsamt, som folk som inte är kloner.

Förutom den klonade personen, mej själv och min pappa, förekommer tre verkliga personer i texten:

Den här undersidan ändrades senast den 27:e juli 2023.

Daniel Radcliffe är född 1989. Det var han som spelade Harry Potter. Han har vissa drag i utseendet gemensamt, med den klonade personen. Det finns även likheter i livssituation, mellan Daniel och klonen. Jag räknar därför med, att han skulle känna sympati med honom.

Jean-Christophe Bonaparte är född 1986. Hans farfars farfars far var lillebror, till den klonade personen. Det skulle sannolikt vara tydligt för honom, att klonen har en annan språkmelodi. Därför tror jag att han skulle behandla honom, som en unik individ.

Ian Holm levde 1931 - 2020. Han var den obesläktade person, som var fysiskt mest lik den klonade personen. (Fast det är lätt att se skillnad, om man vet vad man ska titta efter.) Ian spelade verkligen den klonade personen, i en teveserie 1974. Han omnämns enbart för att det är han, som kläderna klonen poserar i, ursprungligen var gjorda för.

Alla andra personer är påhittade. Jag vet att det inte är så bra kvalitet, på det jag skrivit. Men jag hade så bråttom att skriva det, att jag inte han göra det bättre. Det fanns två fiktiva uppgifter om klonen, som jag inte hann skriva ner. Jag föreställde mej honom som agnostiker, med ett mycket bra minne. Båda egenskaperna har han gemensamt, med den klonade personen.